Tämä kakku meni 2v täyttävälle pienelle miehelle. Tein hälle sillon ristiäiskakun ja nyt pääsin tekemään 2v-kakkua.

Toiveena oli muumikakku ja sankarin lempparit on kuulemma Haisuli ja Mörkö. Toivottiin kaakaopohjaa ja täytteeksi mansikkaa sekä piti olla laktoositon.

Haisulin ja Mörön ympärille kävin rakentelemaan kakkua mielessä.... Tuli  mieleen yö, kuutamo, pakkanen, talvi jne jne... Hattivatit on vielä lisänä vaikka ei ehkä niin talviolentoja olekaan. :D

muumikakku%201.jpg

muumikakku%202.jpg

 

Tässä kakussa oli samat täytteet mitä tuossa alemmassakin kakussa, mutta kermat oli laktoosittomia, samoin kostukkeet ja mascarponen tilalla oli vaniljatuorejuustoa ja sitte vielä se kaakaopohja.

Oli aikas haastava tämä kakku! Hahmot oli vaikia saada ees jotenkin näköisekseen. Onneksi nuo omat lapset vahti silmä tarkkana ja jakeli neuvoja "ton nenän pitäis kyl äiti olla vähän erilaisen.....Haisulin silmät kyllä on ollu mustat....Mörkö on kyllä nyt vähän liian lyhyt" jne. :D

Pohja tuli paistettua kahteen kertaan, koristeet tuotti päänvaivaa ja vielä lopussakin päälinen ei vaan meinannu asettua millään ja jouduin aika reilusti paikkailemaan. Pieni päivänsankari oli kuulemma ollu tyytyväinen ja hyvästä palautteesta päätellen muutkin oli ollu. Ne toi niin hyvän mielen, ku ite ehdin stressata aikalailla.

 

Onnea vielä Viljo!