Tänään Maria ja Simo sanoivat toisilleen TAHDON ja minulla oli kunnia tehdä heille hääkakut.

Olikin sitten ensimmäiset hääkakut meikäläisellä ja nyt onkin takki täysin tyhjä... kaikkensa antaneena...

Toiveena hääparilla oli valkoinen vaniljan makuinen kuorrute, mansikkaa, mustikkaa ja valkosuklaata sisälle sekä oranssit spritsaukset kakun päälle.

Juhlien värimaailman näin ja niiden perusteella kävin koristeita rakentelemaan. Koristeiden suhteen ei tosiaan ollut sen kummempia toivomuksia, mutta ei kuitenkaan mitään hirmusia hörhellyksiä.

Projekti rupesikin viimisinä muutamana päivänä takkuilemaan kunnolla, ku makasin sängyn pohjalla melkein kokonaisen päivän flunssan kourissa. Pikkusen lämpöä, ääni ihan maassa, kurkku kipeenä ja veto ihan pois. Pari viimistä päivää sitte menikin vuoronperää mynthon, burana tai strepsils suussa ja nyt sitte tuntuu, että tuleeko kaupanpäälle vielä silmätulehduskin! Argh!

 

Ja voi että, mikähän tuota kuorrutetta mahtoi vaivata?! Se nimittäin repesi/ratkeili joka kakun yläkulmasta, ku oli ehtiny jonkun aikaa olla kakun päällä?! HEMMETTI! Eikä kyllä kuorrute ollui liian ohueksikaan kaulittu, että missä siis vika?!!!! Onko kenellekään käynyt samaa??

 

Tässä kuitenki on aikaansaannokseni, vastusteluista huolimatta:

Ja vielä yksittäinen kuva:

 

Kakuissa oli 8 ja 9/10 munan vaaleat pohjat. 9/10 sen takia, ku vuokaan mahtui 9 ison munan tai 10 pienemmän munan taikina. Sitte oli vielä muutakin:

*Boysenmarjahilloa

*Mansikkarahkaa (Valion laktoositonta vispikermaa+ maitorahkaa+ valion maustettua rahkaa kuningatar+ survottua mansikkaa)

*Tuoreita mustikoita ( KIITOS TUPU JA PENA!)

*Rouhittua valkosuklaata

*Kostutus laktoosittomalla maitojuomalla vanilliinisokerilla terästettynä

*Pinta vaniljan makuista kaulintamassaa

*Koristeet vihreää, oranssia ja valkoista kaulintamassaa + pastavärit+ kimalteet. Valkoisten tai siis vaaleanvihreiden kukkien keskellä lakritsiströsseliä

*Spritsaukset candy meltsiä

*Valkoisia sokerihelmiä

 

 

OIKEIN PALJON ONNEA HÄÄPARILLE!

Ja kiitokset Äiskälle keittiöapulaisuudesta! wink