Eilen kahviteltiin mieheni 30v synttäreiden kunniaksi. Noh, kakku piti olla iiiiiiiiihan tyystin erilainen ja suunnitelma oli valmiina, mutta on ollut sen verran kiirettä tässä viime ajat, että en tosiaan ehtiny sitä toteuttamaan. Kyllä sen jossain vaiheessa vielä teen, kunhan häslinki tästä vähän helpottaa.

Paistoin kaiken varalta 8 munan kakkupohjan, mutta päätinkin sitte leikellä siitä liikoja pois ja täytin kakun leivontakulhoon. Tässä vaiheessa ei siis ollut mitään suunnitelmaa mimmosen kakun teen.  Mies näki kakun lautaselle kiepautuksen jälkeen (eli siis ilman päälysteitä, koristeita jne)  ja hänellä oli selkeät suunnitelmat. Eli siis Battlefield Bad Companyn käsigranaatti "maahan pystyyn" . Koristeita ei tosiaan paljon ennättäny kuivattelemaan ja sen takia meinaskin olla hankaluuksia, mutta.....

Tämmöinen oli lopputulos:

 

Kakun kokoa on vähän vaikea sanoa, mutta oiskohan joku 4 munan???? ja vaalealla pohjalla... ja sit vähän muutakii:

*Boysenmarjahilloa

*Valkosuklaa-Nougat-moussea tehtynä Valion vispikermaan + survottua mansikkaa

*Kostutus vaniljamaidolla

*Päälinen ja kaikki koristeet vaniljan makuista massaa (mustaa ja valkoista). Hymynaama värjätty ja maalattu pastaväreillä

*"Hiekka" Marie-keksiä + kaakaojauhetta (sokeroitua) + ruskeaa tomuväriä

 

 

OIKEIN PALJON ONNEA RAKKAANI! 

 

 

Ja hiukan selvennystä..... Tässä yksi syy lisää, että on ollu pikkusen kiirettä......

 

Viikko sitte haettiin Sysmästä tämmöinen termiitti. Päällikkö.... ja on kyllä nimensä veroinen poika. Koko ajan saa vahtia mitä sälli touhuaa ja meillä nykyään kuuluu jatkuvasti "Päällikkö ei ota sitä, Päällikkö irti, Päällikkö pois sieltä, Päällikkö tänne" jne jne. Noo......ehkäpä tuon meidän yksivuotiaan kanssa on vähän samanlaista.

Päällikkö on kyllä hyvin tottunut lapsiin ja tuohon meidän 8v mäyrisnarttuun, mutta kissojen kanssa on hiukan vielä opettalua.... Jospa se siitä pikkuhiljaa.