Blogin päivitykset laahaa jonkun verran nyt jäljessä. Mutta, jos nyt saisin kaikki kakut tuolta kamerasta siirrettyä tänne.

 

Tämä kakku meni miehen työpaikalle jo jonkun aikaa sitten. Työkaveri oli mennyt Pääsiäisen tietämillä naimisiin niin hän sitten halusi tarjota työpaikallakin kakkukahvit. Toiveita ei ollu minkäänlaisia joten meikäläisen päästä taas kaikki. :) Kermakakut tuntuu siellä tekevän hyvin kauppansa joten tälläkin kertaa kermaa päälle.

Tämän kakun kanssa vastusteli tosissaan. Sain kermat vatkattua ja hyvin ne vatkaantukin ja sitte ne vaan lopahti. En tiedä oisko johtunu lämpimästä vatkauskupista vai mistä. Pesin nimittäin sen kupin vähän aikasemmin ja oisko se sitten tullu pestyä liian kuumalla vedellä eikä kuppi ehtiny jäähtyä??? Koitin kuitenkin pursottaa kermat kakun päälle ja ihan hyvin ne kasassa kestikin, MUTTA tunnin päästä olivat valuneet kakun puoleen väliin reunaa vaikka kakku oli jääkaapissa! Voi hemmetti! Vatkasin sitte puoliltaöin uudet kermat ja pursottelin ne vähän eri tavalla. Mua tympäs koko kermahomma sen verran, että en jaksanu edes uusia pursotuksia kuvata vaan kuvat on pelkästään näistä löllökermoista!

 

Kakku oli 8 munan ja vaalealla pohjalla. Ja mitähän kaikkea muuta?? Apua!

*Ainakin mansikkarahkaa (Valion lak.ton. vispikerma+ maitorahka+ survotut mansikat)

*Hillosta ei mitään muistikuvaa

*Kostutus taisi olla vaniljamaidolla

*Pinta Valion laktoositonta vispikermaa + värjäys pastavärillä+ ruskeissa kaakaojauhetta

*Spritsaukset Pandan tummaa suklaata

*Ruusu vaniljan makuista massaa + värjäys pastavärillä+ paljon kimallepulveria

*Valkoisia sokerihelmiä

 

 

PALJON ONNEA NAIMISIINMENON JOHDOSTA, NÄIN JÄLKIKÄTEEN!