Äitini piti viime perjantaina Tupperwarekutsut ja hän pyysi minua tekemään kakkua. Mitään toiveita ei kakun suhteen ollu ja kyselin äidiltä, että voisinko tehdä kakkuun suklaakuorrutuksen. En nimittäin ollu ikinä semmosta kakkua  tehny joten sainpahan harjotusta.

Kuorruttaminen onnistu ihan hyvin, mutta oiskohan maitosuklaa ollu parempaa kakun päälle????  Tein kuorrutuksen tummasta suklaasta ja kakusta tuli aika tuhtia tavaraa.

Ja voi, ku nämä kuvat on ihan onnettomia pimeän kelin takia.....

 

Kakku oli 10 munan (tai ehkäpä 9 munan, ku jouduin vähän leikkelemään enemmän) vaalea kakkupohja ja sisälsi:

*Vadelmahilloa

*Blå Bandin vadelmamoussea+ valion vispikermaa + survottua mansikkaa

*Kostutus Rainbown sekamehulla

*Päällä suklaakuorrutus

*Koristeet vaahtokarkinmakuista kuorrutetta

*Reunassa pähkinärouhetta

*Valkoisia ja pieniä hopeisia sokerihelmiä

*Violettia glitteriä (mikä ei kuvassa näy)

 

Suklaakuorrutuksen ohjeen otin Mansikkamäen blogista (täältä).