Taas ois aika laittaa blogi ajantasalle.

Tämä kakku on tehty jo viimevuoden puolella, joulukuun puolessavälissä. Mitään erikoisempia toiveita ei ollu muuta, ku, että mansikkaa, 50 kakun päälle ja kakun pitäis kestää 12h ajomatka. Kyselin vähän jokapuolelta, että millasta kakkua pystyy tekemään ja monet oli tehny ihan normaalilla tyylillä ja hyvin oli kestäny, Uskalsin siis tehä normaalin täyskärin ja hyvin oli kakku kestäny kylmälaukussa kylmäkallejen kanssa.

Itelle jäi vähän huono fiilis tästä kakusta, ku jotenkii vaan jäi niin....vaisuksi. En tiiä, jotain ois pitäny tehä toisin tai jotakii.

Jaskan%20kakku.jpg

Huonosta valosta johtuen kermatkin näyttää ihan keltasilta. :(

Yhtään en kyllä muista mitä tää kakku piti sisällään... jotakin mansikkaa ja laktoositonta.

Koristeet oli sokerimassaa ja kermat Valion laktoositonta vispikermaa+maitorahkaa jämäköittämässä.

 

Onnea vielä Jaska!